top of page

Албум со миленичиња-Ден на животните

Ова се нашитре третачиња со нивните миленичиња!

Денес е Октомври- Светски ден на животните!

Обележувањето на Светскиот ден на животните ги обединува движењата за благосостојба на животните во глобална смисла со цел да го направи светот подобро место за сите животни.

#СветскиДенНаЖивотните

#4Октомври
2 views
bottom of page