top of page

Апелираме на одговорно сопстврништво на домашните миленици!

Апелираме на одговорно сопстврништво на домашните миленици!

Поради појава на зголемен број на миленици кои слободно се шетаат во нашиот училишен двор, а не сакаме немили настани, ги замолуваме нашите сограѓани да не ги пуштаат нивните миленици во нашиот училишен двор.

Нашето училиште е секогаш #petfriendly училиште кое ги едуцира своите ученици.

Безбедна средина за сите!7 views

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page