top of page

Безбедноста На Прво Место

Денес во нашето училиште претставници од Министерството за внатрешни работи ги запознаа нашите првачиња со основните сообраќајни правила

#КакоБезбедноДаПораснамВоСообраќајот #БезбедностаНаПрвоМесто0 views

Recent Posts

See All
bottom of page