top of page

Видови животни

Како вовед во новата тема по природни науки: ,, Видови животни ,, денес учениците од -3 и - 4 беа во посета на Детскиот парк со птици и животни во склоп на Могилата на непобедените , како и во Ветринарната амбуланта ,, Pet Land,, .

Научивме многу нови работи : различни видови на птици , животни , но и каде треба да ги однесиме нашите миленичиња доколку се разболат.

Голема благодарност за убавиот пречек и се што видовмe, научивме, како и за подароците за секое дете до ветеринарот д-р Златко Димески и неговиот персонал од амбулантата ,, Pet Land ,, .3 views

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page