top of page

Виртуелно или реално – правилата се исти!

Под мотото: “Виртуелно или реално – правилата се исти!” Да бидеме медиумски писмени

Одбележани се Деновите на медиумската писменост од до Ноември.

Носители на активноста беа учениците од 9-4 одд, кои презентира податоци за важноста на медиумската писменост во дигиталната ера, времето во кое што живееме.

Ментор-Сузана Николоска11 views

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page