top of page

Во чест на жената!

Во чест на жената!

Во чест на мајката!

Нашите 6-3 и 6-4 со нивната наставничка Елена С.Караџоска ги направија овие две преубави дами.

Прекрасни творби ги красат нашите училници!


Креативна работилница на нашите првачиња од I-1и псохологот Орнела Змејкоска.


Најубавите цвеќиња!

Најубавите честитки до своите мајки и баби!

Ученици-Прво 2 одд.3 views

Recent Posts

See All

Comentarios


bottom of page