top of page

,,Денови на Европското културно наследство"

Во соработка на НУ Завод и Музеј Прилеп, нашата ученичка Галина Стрезоски под менторство на Љупче Петрески конкурираше со својот филм за Блаже Конески на Меѓународниот Европски конкурс ,,Денови на Европското културно наследство".

Филмот на Галина влезе во првите најдобри европски приказни и доделен и е сертификат од Европската канцеларија.

Наша Галина ти посакуваме уште многу вакви успеси!13 views

Recent Posts

See All

コメント


bottom of page