top of page

Ден без автомобили

Денес нашите креативни ученици од VII-3, VII-5 и VI-1 со наставниците Менде Станојоски и Благојче Илијески, поделија едукативни флаери на родителите и случајните возачи со поучни пораки за подигнување на свеста за НЕкористење на автомобилите!

#СветскиДенБезАвтомобили

#22Септември
6 views

Recent Posts

See All
bottom of page