top of page

Ден на лицата со попреченост!

За сите деца!

3 Декември-Ден на лицата со попреченост!

Ден кога се потсетуваме дека сите сме исти, сите имаме свои потреби но ИСТИ права и желби!

Ова се нашите весели, распеани и разиграни вторачиња кои ни испраќаат голема порака ,,СИТЕ СМЕ ЕДНАКВИ НА ОВОЈ СВЕТ"!

2 views

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page