top of page

Ден на учителот

Да се биде учител, наставник, професор, воспитувач е најблагородната, најубавата, но и најодговорната професија што подразбира огромна посветеност не само кон младата личност туку и кон оној на кој му се потребни знаења, вештини и мотивација.

Нека ни е честит денешниот ден, Октомври, Светскиот ден на наставниците!

Ова е нашата ученичка Ивона Лазиќ со нејзината творба ,,Учителот" од VI-4 одд.


4 views

Recent Posts

See All

Opmerkingen


bottom of page