top of page

Ден на ЉУБЕЗНОСТА-II 2одд.

По повод Денот на ЉУБЕЗНОСТА погледнере го видеото на нашите креативни вторачиња од II-2 одд. и нивната наставничка Весна Аџулеска! Прекрасни како и секогаш! Уживајте! #светскиденнаљубезноста #13november #WorldKindnessDay2 views

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page