top of page

ДЕТЕ-ПРАВОБРАНИТЕЛ

Во нашето училиште се оддржаа редовни избори за ДЕТЕ-ПРАВОБРАНИТЕЛ!

Резултатите од гласањето се: Милана Здравеска-120 гласа Георгиј Талимџиоски-95 гласа Ана Јованоска-80 гласа Барбара Велкоска-62 гласа

Му честитаме на новиот ДЕТЕ-ПРАВОБРАНИТЕЛ, Милана Здравеска! И посакуваме успешен мандат, да се грижи за заштита и унапредување на правата на учениците во училиштето.

Честитки и на замениците на Дете-правобранотел, Георгиј, Ана и Барбара и му посакуваме успешна соработка со Милана.6 views

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page