top of page

Есенски панаѓур

Со Есенскиов панаѓур ги одбележуваме Светскиот ден на здрава храна и Меѓународниот ден за борба против гладта.

Целта ни е развивање и подигнување свест кај сите посебно кај нашите ученици за конзумирање на здрава храна - овошје и зеленчук, а исто така и почит кон храната непотребно да не се фрла, бидејќи сеуште за жал има луѓе кои се соочуваат со глад.

Панаѓурот е организиран со соработка со родителите на нашите ученици и воедно би сакал да им се заблагодарам за ангажманот и придонесот во реализацијата на овој настан.

Собраните финансиски средства ќе бидат наменети за потребите на учениците, согласно тоа што ќе одлучи Советот на родители.

Уште еднаш искажуваме благодарност до вработените, учениците и родителите кои сите заедно дадоа придонес за успешна реализација на настанот.




8 views

Recent Posts

See All

Comentários


bottom of page