top of page

За сите деца во светот

Традиционално во пресрет на новогодишните празници, нашето училиште во соработка со Детската амбасада За сите деца во светот , зеде учество и се донираа облека, храна, средства за лична хигиена, новогодишни пакетчиња.

Благодарност до нашите ученици

"Од децата ,за децата"0 views

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page