top of page

"Здраво училиште мое"!

"Здраво училиште мое"!

Вака го поздравија своето најмило катче учениците од VIII-5 одд.на часот по Проекти од Ликовна уметност, обојувајќи го училишниот двор во боите на среќното детство.23 views

Recent Posts

See All

Comentarios


bottom of page