top of page

Здружението на литературни творци

Горди на нашите ученици и наставници!

Здружението на литературни творци од Прилеп им додели ДИПЛОМА за освоено I место од награден конкурс на Софија Оџаклиеска и диплома на нејзиниот ментор Сузана Николоска.

Честитки и Ви посакуваме уште поголеми успеси!5 views

Recent Posts

See All

ความคิดเห็น


bottom of page