top of page

Игратон-I 4 oдд.

Каде се едните првачиња, таму се и нивните другарчиња!

Ова се учениците од I-4 одд. со нивната наставничка Ирена Адамческа.

Погледнете ја оваа ,,Трка на емоции".
4 views

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page