top of page

Изложба на маски

Традиционално нашите ученици со нивната наставничка Анита Јовеска учествуваа на изложбата во ликовниот салон на НУЦК ,, Марко Цепеков" Прилеп.

Диплома за освоено второ место на ликовната изложба „Прочка 2022“ е доделена на нашиот ученик Андреј Митрески IX4

Погледнете ги овое ремек дела!18 views

Recent Posts

See All

コメント


bottom of page