top of page

Машки екипи-кошаркари

Победници кај машките екипи се нашите кошаркари!

Ментори-Златко Спиркоски и Теодора Кочоска

На сите учесници им посакуваме успех на ЗОНСКИТЕ натпревари.9 views

Recent Posts

See All

Comentarios


bottom of page