top of page

Месец на книгата

По повод Месецот на книгата, Литературната секција одржа работилница по креативно пишување ,,Создавање ликови врз даден прозен текст”.

Членовите на секцијата заедно со предметниот наставник во пријатната атмосфера на училишната библиотека низ читање, анализа и дискусија на краток расказ од Ернест Хемингвеј успешно создадоа ликови достојни на замислата на овој важен светски писател.

1 view

Recent Posts

See All

Commenti


bottom of page