top of page

Натпревар по англиски јазик за стипендии во Yahya Kemal College

Најдобри!

Прво место-Михаил Живковиќ! Второ место-Сергеј Стевананџија! Ментор-Габриела Ј.Димеска! Натпревар по англиски јазик за стипендии во Yahya Kemal College.

4 views

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page