top of page

Неделата на гладот

Учениците од нашето училиште се вклучија во активностите на Црвениот крст во борбата против гладот .

На тој начин хуманитарно ја одбележаа Неделата на гладот.8 views

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page