top of page

Недела на грижа за стари лица

Одбележување на неделата на грижа за стари лица

Денес нашите ученици ги посетија корисниците на домот за стари лица „Киро Крстески – Платник“ во Прилеп, каде во посета беше и градоначалникот Д-р Борче Јовчески.

Без сомневање нашите талентирани ученици со нивните изведби ги стоплија срцата на бабите и дедовците од овој дом, и им го направија овој ден незаборавен.

Нека има повеќе вакви денови во кои ќе шириме позитивна енергија и ќе даваме помош на оние на кои им е потребна!

1 view

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page