top of page

Ноември - месецот на борба против зависности

По повод Ноември - месецот на борба против зависности, учениците од 8-3 и 8-4 под менторство на наставничката Маја Мојсоска, ја изразија својата креативност на часовите по Унапредување на здравјето.

Изработија флаери преку кои испратија пораки за поубав живот, живот без зависности.0 views

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page