top of page

Посета на ,,Комфи Ангел"

Во склоп на наставните предмети Техничко образование и Информатика нашите ученици од IV одд. беа во посета на фабриката ,,Комфи Ангел" за производство и продажба на перници, јоргани, заштитници за душеци и разни видови на постелнини.

Убаво е кога она што го учиме може да се види и во реалноста!7 views

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page