top of page

Посета на Општина Прилеп

Денес нашите ученици од четврто 1, 2, 3 и 4 одд. во посета на Општина Прилеп!

Се запознаа со работата на градоначалникот Д-р Борче Јовчески, со симболите на Општината и нејзините обврски кон нашите сограѓани.

Како благодарност за топлото добредојде нашата Ива Ристеска од името на четврто 4 и 3 на Општината и го подари нејзиното ликовно ремек дело ,,Симбол на Општина Прилеп".

1 view

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page