top of page

Посета на стоматолошка ординација

I-1 и I-2

Денес бевме во посета на стоматолошка ординација каде научивме како да се грижиме за нашите запчиња за да ни бидат здрави и чисти.

Стоматолозите беа многу добри и љубезни, па ни ги измијаа запчињата и ни покажаа како правилно и сами да ги миеме , но и какви пасти за заби треба да користиме и ни подарија детски пасти и боенки за орална хигиена.

Среќни и задоволни ветивме дека одсега редовно ќе ги миеме запчињата и ќе ја посетуваме стоматолошката ординација .1 view

Recent Posts

See All

Commenti


bottom of page