top of page

посета на фабриката ,,Витаминка,

Секое патување - ново доживување

Денес учениците од I-3 I -4 беа во посета на фабриката ,,Витаминка,,.

Ние им подаривме цртежи со Stobi Flips а тие нам вкусни производи.

Научивме што е тоа фабрика- производство - производ. Научивме дека Stobi Flips е првиот македонски бренд што стасал во вселената .

Ви благодариме за гостопримството, Ангелчо Патоски и на вработените од Витаминка


1 view

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page