top of page

Прво место на општински натпревар во ФУТСАЛ

Горди на нашите фудбалери од IX одд!


Одиме во финале со ООУ,,Блаже Конески" на општинскиот натпревар ФУТСАЛ!


Среќно!16 views

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page