top of page

ПРИЕМ НА ПРВАЧИЊА учебна 2021/2022 год.

Добренидојдовте наши првачиња!

Среќен почеток на сите ученици!

Голема благодарност на Локалната Самоуправа на град Прилеп и Halkbank за дадената донација.

3 views

Recent Posts

See All

Kommentare


bottom of page