top of page

Oпштинските натпревари за основни училишта во одбојка за девојчиња

Денес во Прилеп се одиграа општинските натпревари за основни училишта во одбојка за девојчиња.

Резултати:

Р.Левката-Г.Делчев 2:0

К.Охридски-Б.Конески 2:0

К.Рацин-К.Гаврилоски 0:2

Манчу Матак- Р. Левката 2:1

К.Охридски- К.Гаврилоски 0:2

Финале

К.Гаврилоски- М.Матак 2:0

Победник е екипата од основното училиште "Кире Гавриловски-Јане". Многу успех и среќ во понатамошните натпревари.10 views

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page