top of page

Светот е убав кога е РаЗлИчЕн!

Светот е убав кога е РаЗлИчЕн! Да се почитуваме, да шириме љубов и разбирање!

Работилница со ученици од шесто одделение по повод Денот на Дауновиот синдром-21Март!8 views

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page