top of page

,,Светот на децата -Свет без грижи“

Прекрасно поминат ден во Завод и Музеј - Прилеп со интерактивна едукативна работилница на тема ,,Светот на децата -Свет без грижи“ ( Имам право да знам за моето минато, моја обврска е истото да го чувам и сакам! )

Нашите трето 2 зборуваа за нивните права и обврски, си разменуваа писма со своите соученици но и се запознаа со дел од историјата на својата татковина.5 views

Recent Posts

See All

Comentários


bottom of page