top of page

Светскиот Ден на мајчиниот јазик

Одбележување на Светскиот Ден на мајчиниот јазик! Нашата драмска секција со прекрасна драма го одбележаа овој ден. Ментор-Елена С.Караџоска

#22Февруари2022 #СветскиДенНаМајчиниотКазик10 views

Recent Posts

See All
bottom of page