top of page

Светски ден без автомобили

Нашите ученици го одбележаа Септември-Светски ден БЕЗ АВТОМОБИЛИ со велосипедска тура во природа!

Ова се учениците од VII-1 и IX-1 со нивните наставници Теодора Кочоска и Златко Спиркоски.

#ВоЗдравоТелоЗдравДух4 views

Recent Posts

See All
bottom of page