top of page

Светски ден без автомобили

„Светски ден без автомобили“

По тој повод нашите учениците од IX3 одд. заедно со наставничката по ФЗО го одбележаа овој ден со пешачење до месноста Топташ.

#ДенБезАвтомобили #ВоЗдравоТелоЗдравДух5 views

Recent Posts

See All
bottom of page