top of page

Светски ден без автомобили


Уште една акција во нашето училиште поврзана со денешниот ден. Нашите ученици од осмо1 одделение изготвија плакети со цел подигнување на свеста на нашите сограѓани. Целта е да создадеме безбедна средина за нашите ученици. #ДозволетеДаСеДвижимеПоТротоар #ТротоаритеСеЗаПешаци #НеПаркирајНаТротоар12 views

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page