top of page

Светски ден на љубезноста-II 4 одд.

Помогнете му на човек во неволја! Нахранете куче скитник! Помогнете им на постарите! Бидете љубезни кон себе! Бидете љубезни кон другите! ...и уште многу за ЉУБЕЗНОСТА имаат да Ви кажат II-4 со нивната наставничка Марија Николоска.

Погледнете ги нашите ученици.0 views

Recent Posts

See All

Kommentare


bottom of page