top of page

Сите можеме да бидеме херои на храната

,,Сите можеме да бидеме херои на храната"

Во пресрет на утрешниот ден ти Октомври-Светски ден на храната, учениците од 7-2, 7-3, 7-5 на часот по предметот Вештини за живеење, со наставникот Менде Станојоски, изработија презентации за здрава храна.

Здрава храна-долг живот! Здрава храна-услов за добро здравје и виталност!
7 views

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page