top of page

Составот и цртежот нa Марија Трајаноска – најдобри творби


Составот и цртежот на нашата талентирана ученичка Марија Трајаноска!

Горди сме на оваа 9 годишна ученичка!

Најдобра комплетната творба, состав и цртеж, насловена „Љубовта е насекаде околу нас“.

6 views

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page