top of page

Ученичката Галина Стрезоски освои 🥇 ЗЛАТНА плакета


Горди на нашата ученичка Галина Стрезоски која освои #ЗЛАТНА плакета за документарниот филм за Блаже Конески од Кино сојузот на Македонија!!!

Честики до нејзиниот ментор наставникот Љупче Петрески!


12 views

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page