top of page

Ученичкиот парламент

Денес се оддржа состанок на Ученичкиот парламент на кој по демократски начин со тајно гласање беше избрана Деспина Маркоска од IX-3одд. и заменик претседател Искра Спиркоска од IX-5 одд.

На состанокот се одбраа и други тела на Ученичкиот парламент и се даваа предлог теми за вметнување во Годишната програма за работа на Училишниот парламент.3 views

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page