top of page

Училишен парламент-Прв состанок

На ден 20 Октомври се оддржа состанок на Ученичкиот парламент на кој по демократски начин со тајно гласање беше избрана Деспина Маркоска од IX-3одд. и заменик претседател Искра Спиркоска од IX-5 одд.

На состанокот се одбраа и други тела на Ученичкиот парламент и се даваа предлог теми за вметнување во Годишната програма за работа на Училишниот парламент.2 views

Recent Posts

See All

Comentários


bottom of page