top of page

Јас сум среќно дете!


Јас сум среќно дете!

И јас сум дел од одделението! Сакам да цртам! Сакам да бојам! Сакам да пишувам! Сакам да помагам! Делам низ игра! Се забавувам! Сакам да учам!

Под ова мото нашите ученици од IV 4 и IV 3 го одбележаа утрешниот ден, Денот на лицата со попреченост.

Со овие активности нашите ученици покажаа што значи инклузивна средина, што значи прифаќање на сите нам онакви кави што сме!

#3Декември #ДенНаЛицатаСоПопреченост #СитеСмеЕднакви


0 views

Recent Posts

See All
bottom of page