top of page

1место на зонскиот натпревар во одбојка машки

Уште еден голем успех за учениците од ООУ,,Кире Гаврилоски'" Прилеп.

Освоено 1место на зонскиот натпревар во одбојка машки.

Одиме понатаму со надеж за успех на регионалните натпревари !9 views

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page