top of page

3 Декември

💛Меѓународниот ден на лицата со попреченост беше одбележан и во Дневниот Центар за деца со посебни потреби „Ѕуница“ кои заедно со децата од Дневниот Центар за деца со церебрална парализа – Прилеп, приредија прекрасна пригодна програма пред присутните гости.

💛На овој настан гости беа наши ученици со дел од стручните соработници.

💛#3Декември

💛#ДенНаЛицатаСоПопреченост

💛#СитеСмеИсти

0 views

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page