top of page

Oпштински натпревар по географија

На Општинскиот натпревар по Географија учениците од нашето училиште освоија три први и едно второ место.

Марко Проданоски VI одд. - Прво место. Ментор Милан Јаковоски. Стефан Јакопетревски VII одд. - Второ место. Ментор Илија Ристески. Сергеј Димоски VIII одд. - Прво место. Ментор Милан Јаковоски. Давид Каскоски IX одд. - Прво место. Ментор Илија Ристески.

Честитки до нашите успешни ученици и ментори!

2 views

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page