top of page

Slow food-засадвање на семиња

Денес учениците од -3 и -4, ги засадија своите први семиња!

Засадија краставици, пиперки, тиквички... во посебните чашички на Slow food.

Го научија начинот на кој се засадува семето, и што му е потребно за да никне.

Покажаа голема желба да се грижат за нив наредниот период.

Благодарност до Slow food за нивната помош со потребните материјали.

0 views

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page